Müşteri Hizmetleri

Vakıfbank Müşteri Hizmetleri Telefon Numaraları 2020

Vakıfbank müşteri hizmetleri numaralarını ve çağrı merkezi elemanını kısa yolla ulaşma bilgilerini aşağıda belirttik.

Sponsorlu Reklamlar

Vakıfbank müşteri hizmetleri numaraları 444 0 724 ve 0850 222 0724‘tür. Bu hatlar üzerinden birçok bankacılık işlemi yapılabilir. Vakıfbank çağrı merkezi 7/24 hizmet vermektedir. Sesli mesaj sistemiyle müşteri temsilcisine bağlanmadan işleminizi kolayca yapabilirsiniz. Çağrı merkezi elemanına kısa yolla bağlanmak istiyorsanız aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

Vakıfbank Müşteri Hizmetleri Direkt Bağlanma 2020

Vakıfbank müşteri hizmetleri numarasını aradığınızda sesli mesaj sistemi devreye girecektir. Sistem ses kaydında ”Kayıp,çalıntı ve şüpheli işlemleriniz için 1’i tuşlayınız” talimatını duyar duymaz hemen 1’e basmalısınız. Vakıfbank çağrı merkezi elemanına en kısa yolla bağlanma yöntemi budur.

Vakıfbank müşteri temsilcisine bağlanmadan işinizi halledin

Telefon bankacılığıyla, Vakıfbank müşteri temsilcisine ihtiyaç duymadan çoğu işlemi yapabilirsiniz. 444 0 724 veya 0850 222 0724 hattını aradıktan sonra TC kimlik numaranızı, müşteri numaranızı veya kart numaranızı girerek işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Sesli kayıt sistemi ilgili numaraları ne zaman girmeniz gerektiğini size bildirecektir.

Yurt dışından da ulaşabilirsiniz

Vakıfbank çağrı merkezini ülke dışından aramak için 0090 850 222 0 724 numaralı hattı kullanabilirsiniz.

Vakıfbank Canlı Destek sistemini kullanın

Bankanın web sayfası üzerinden müşteri temsilcisiyle yazışarak canlı yardım alabilirsiniz. Bu sayede beklemeden birçok işlemi yapabilirsiniz.

Vakıfbank Canlı Destek hizmeti 09:00-23:45 saatleri arasında veriliyor. Bu bağlantı üzerinden hemen yardım alın: https://subesizbankacilik.vakifbank.com.tr/Yardim/CanliDestek/ChatLogin.aspx

Vakıfbank çağrı merkezinden yapılan işlemler

Çağrı merkezini arayıp yapabileceğiniz bankacılık işlemleri şunlardır:

  • Bankacılık ve Yatırım İşlemleri
  • Başvuru ve Sigorta İşlemleri
  • İnternet, Mobil ve ATM İşlemleri
  • Kredi Kartı İşlemleri
  • POS ve Üye İş yeri İşlemleri Menüsü
  • Şifre ve Güvenlik Ayarları Düzenleme

Vakıfbank müşterileri telefon bankacılığı üzerinden yukarıdaki işlemleri yapabilirler. Aynı işlemleri ve daha fazlasını yapmak istiyorsanız Vakıfbank internet bankacılığına giriş yapmalısınız. Kullanım açısından daha pratik olduğu için internet bankacılığını denemenizi öneririz.

İnternet bankacılığı giriş şifreniz yok ise: https://yatırımhaber.com/vakifbank-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-489/ adresli yazımız size yol gösterecektir.

Kredi başvuru işlemlerinizi çağrı merkezinden yapabilirsiniz. Ancak daha kolay başvuru sağlayan sms servisini kullanmanızı öneririz. Bu şekilde Vakıfbank’a kredi başvurusu yapabilir, başvurunuz onaylanırsa paranızı hemen kullanabilirsiniz.

Vakıfbank’a sms ile kredi başvurusunun detayları için: https://yatırımhaber.com/vakifbank-5724-sms-servisi-ile-kredi-basvurusu-430/ adresli yazımızı mutlaka inceleyin.

Soru ve görüşlerinizi yorum kısmından, özel taleplerinizi info@yatırımhaber.com mail adresinden bize iletebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu